Circa 40 de agenţi economici din diferite regiuni ale ţării vor participa la expoziţia cu vânzare „Accentele Primăverii 2011”, care se va desfăşura în perioada 21 aprilie -22 aprilie curent, la Edineţ. Evenimentul este organizat de filiala Edineţ a Camerei de Comerţ şi Industrie a Moldovei în colaborare cu primăria oraşului Edineţ.

Potrivit unor potenţiali cumpărători, cea de-a cincea ediţie a tîrgului este mai modestă comparativ cu alţi ani. Cu toate acestea, oamenii au găsit ce să procure.

Chiar dacă posibilităţile financiare sunt diferite, oamenii susţin că vor avea o masă de sărbătoare incărcată. Pentru a asigura bună dispoziţie de Paşti, ei sunt gata să cheltuie căt va fi necesar.

Unii bărbaţi sunt de părere că sărbătorile sunt mai speciale cînd se implică personal. Astfel ei încearcă să se manifeste, ajutîndu-şi soţiile.

În această zi reprezentanţii APL de nivelul întîi şi doi au înmînat diplome de participare tuturor comercianţilor.

Doritorii de a vizita expoziţia-tîrg o pot face timp de două zile. Asemenea activităţi se desfăşoară anual şi au drept scop promovarea agenţilor economici autohtoni şi oferirea posibilităţii cumpărătorilor de a procura marfa direct de la producător.