La 26 august 2011, în cadrul activităţilor consacrate celor 20 de ani de Independenţă a Republicii Moldova, în s. Alexandreni a avut loc deschiderea oficială a Centrului Comunitar, care a fost reparat în urma implementării sub-proiectului „Lucrări de reparaţie la centrul Comunitar din s. Alexandreni, r-n Edineţ” cu susţşinerea financiară şi metodologică a Fondului de Investiţii Sociale din Moldova.

Lucrările de reparaţie au fost îndeplinite de către SRL „constructorul din or. Edineţ, director Iurie Cucuta, suma contractulkui fiind de 1 286 312 lei.

Primăria or. Edineţ şi Agenţia de Implementare a subproiectului – AO „Alex-Gaz” au contribuit la colectarea contribuţiei în sumă de 543 024 lei.

Pentru prima dată în ultimii 30 ani s-au adunat de la mic la mare în centrul satului Alexăndreni să admire Centrul Comunitar care în 6 luni s-a transformat din ruini într-o clădire modernă conectată la conductele de gaz şi apă.

Toţi cei prezenţi au asistat la un concert de excepţie  pregătit de copii şi maturii din sat şi oaspeţii din satele vecine.

YouTube previzualizare imagini

YouTube previzualizare imagini

YouTube previzualizare imagini

YouTube previzualizare imagini