Luna mai plină de evenimente sportive

Ultima decadă al lunii mai pentru Școala de Sport pentru Copii şi Tineret Edineț a fost încărcată nu numai cu campionate și turnee naționale, dar și cu activități sportive în masă în or. Edineț. Astfel antrenorii – profesori și disipolii școlii au oferit ajutor multilateral instituțiilor de învățămînt și organizațiilor obștești la organizarea practicării în masă a culturii fizice și sportului.

[nggallery id=38]

În colaborare cu Primăria oraşului Edineț, grădinițile de copii și instituțiile de învățămînt din Edineț, Clubul de Fotbal Edineț, Inspectoratul de poliție Edineț s-au desfășurat în incinta LT „Mihai Eminescu” Festivalul Luptelor unde micuților li s-au demonstart aplicații la lupte libere, judo, și artele marțiale unde au participat peste 60 de discipoli ai Școlii de Sport ce practică probele sportive respective.

Pe stadionul orăşenesc din Edineț s-a desfăşurat Festivalul OPEN FUN FOOTBAL SCHOOL cu participare a peste 250 de copii, iar la tabăra de odihnă a copiilor „Poienița veselă” au fost organizate competiții la fotbal pentru copii și volei pentru tineret în cadrul evenimentului campaniei anticorupției „Ziua Transparenței Poliția și Comunitatea”.