Astăzi, 30 iunie 2014, în cadrul unei mese rotunde de finalizare a proiectului „Facilitarea promovării potențialului Regiunii de Dezvoltare Nord”, implementat de ADR Nord, în parteneriat cu Centrul CONTACT-Bălți și Alianța Centrelor Comunitare de Acces la Informație și Instruire din Moldova (Infonet) și sprijinit financiar de Corpul Păcii SUA în Moldova, prin intermediul Programului Granturilor Mici, a fost lansat site-ul Regiunii de Dezvoltare Nord www.regio.md.

Platforma on-line va conține cele mai relevante informații despre proiectele, economia, turismul și cultura ale Regiunii de Dezvoltare Nord. Pentru buna funcţionare a site-ului ADR Nord a încheiat un acord de parteneriat cu Primăriile Edineț și Bălți, Consiliile Raionale Ocnița, Briceni, Soroca, Dondușeni, Florești, Râșcani, Glodeni și Sângerei în urma căruia fiecare parte semnatară urmează să desemneze persoanele care vor fi implicate în procesul de administrare a website-ului.

La eveniment au participat reprezentanţi ai fiecărei părţi semnatare a parteneriatului. Din partea Primăriei oraşului Edineţ a fost delegat d-nul Mircea Morari, specialist în comunicare.