Succesele discipolilor Școlii de sport Edineț se înmulțesc cu fiecare competiție de nivel național. Astfel echipa de fete la baschet ( antrenor-profesor Gîncu Iurie) au participat în cadrul Campionatului național unde au demonstrat măiestrie profesională și s-au clasat în finale, poziţionîndu-se apoi pe locul al V-lea în clasamentul național.

În Campionatul Republicii Moldova la atletism discipolii antrenorului-profesor Stelea Dinu iarăși s-au ridicat pe cele mai înalte trepte ale podimului: la băieți – Arcuș Cătălin s-a clasat pe locul III, Berzoi Eduard – locul II și la fate Ivasiuc Elena – locul III, iar cea mai mică Ivasiuc Irina pe locul IV.

Echipa de copii la mini-fotbal (antrenor-profesor Colenco Alexandr) au cucerit cupa  la turneul republican „ÎNCĂ O ZI FERICITĂ ÎN FOTBAL” desfășurat în mun. Bălți.

Primăria oraşului Edineţ aduce sincere mulţumiri atît sportivilor cît şi antrenorilor pentru succesele obţinute în aceste competiţii şi menţionează că va susţine în continuare dezvoltarea sportului şi promovarea modului sănătos de viaţă.