Hotarele secţiilor de votare din aria Primăriei Edineţ

Secţia de votare nr. 16/1 Edineţ

Hotarele: Partea impară a str. Frunze, de la hotarele oraşului pînă la str. Independenţei. Partea impară a str. Independenţei, de la str. Frunze pînă la str. Puşkin. Partea impară a str. Puşkin, de la str. Independenţei pînă la str. Casa Mare. Partea impară a str. Casa Mare pînă la bul. Tinereţii partea pară, de la partea impară a bul. Tinereţii pînă la hotarele oraşului.

Sediul:  Centrul Medicilor de Familie, str. Independenţei 81

Secţia de votare nr. 16/2 Edineţ

Hotarele: De la hotarele oraşului, partea impară a bul. Tinereţii pînă la Şoseaua Bucovinei. Şoseaua Bucovinei, de la partea pară a bul. Tinereţii pînă la str. Casa Mare. Str. Casa Mare, de la Şoseaua Bucovinei pînă la str. Puşkin. Partea pară a str. Puşkin, de la str. Casa Mare pînă la str. Octavian Cirimpei. Partea impară a str. Octavian Cirimpei, de la str. Puşkin pînă la str. Ştefan Vodă. Partea impară a str. Ştefan Vodă, de la str. Octavian Cirimpei pînă la str. Independenţei. Partea impară a str. Independenţei de la str. Ştefan Vodă pînă la str. Florar. Partea impară a str. Florar, de la str. Independenţei pînă la Şoseaua Bucovinei. Trecerea între blocurile locative nr. 13, 15 de pe Şoseaua Bucovinei pînă la hotarele oraşului.

Sediul:  Casa de cultură, str. Independenţei nr. 65

Secţia de votare nr. 16/3 Edineţ

Hotarele: Partea impară a str. Florar de la hotarele oraşului pînă la str. Independenţei. Partea pară a str. Independenţei, de la str. Florar pînă la str. Ştefan Vodă. Partea pară a str. Ştefan Vodă, de la str. Independenţei pînă la str. Hotinului. Partea impară a str. Hotinului, de la str. Ştefan Vodă pînă la hotarele oraşului.

Sediul:  LT „Pan Halippa”, str. Independenţei nr. 1

Secţia de votare nr. 16/4 Edineţ

Hotarele: Partea pară a str. Hotinului, de la hotarele oraşului pînă la str. Ştefan Vodă. Partea pară a str. Ştefan Vodă, de la str. Hotinului pînă la str. Valentin Roşca. Partea pară a str. Valentin Răşca de la str. Ştefan Vodă pînă la str. Casa Mare. Partea impară a str. Casa Mare, de la str. Valentin Roşca pînă la str. Boris Glavan. Partea pară a str. Boris Glavan, de la str. Casa Mare pînă la trecerea spre str. Serghei Lazo. Trecerea de la str. Boris Glavan pînă la casa nr. 79 inclusiv pe str. Vladimir Komarov şi  pînă la hotarele oraşului.

Sediul:  LT „Vasile Suhomlinski”, str. Vişinarilor nr. 11

Secţia de votare nr. 16/5 Edineţ

Hotarele: Partea pară a str. Independenţei, de la str. Frunze pînă la str. Puşkin. Partea impară a str. Puşkin, de la Independenţei pînă la str. Octavian Cirimpei. Partea pară a str. Octavian Cirimpei, de la str. Puşkin pînă la str. Ştefan Vodă. Partea impară a str. Ştefan Vodă de la str. Octavian Cirimpei pînă la str. Valentin Roşca. Partea impară a str. Valentin Roşca de la str. Ştefan Vodă pînă la str. 8 Martie. Partea impară a str. 8 Martie, de la str. Valentin Roşca pînă la hotarele oraşului. Partea pară a str. Frunze, de la Hotarele oraşului pînă la str. Independenţei.

Sediul:  Primăria municipiului Edineţ, str. Octavian Cirimpei nr. 30

Secţia de votare nr. 16/6 Edineţ

Hotarele: De la hotarele oraşului, casa nr. 81 inclusiv de pe str. Vladimir Komarov, trecerea spre str. Boris Glavan. Partea impară a str. Boris Ghavan de la trecerea spre str. Serghei Lazo pînă la str. Casa Mare. Partea pară a a str. Casa Mare de la str. Boris Glavan pînă la str. Valentin Roşca. Partea pară a str. Valentin Roşca de la str. Casa Mare pînă la str. 8 Martie. Partea pară a str. Valentin Roşca pînă la hotarele oraşului.

Sediul:  Serviciul veterinar de Stat, str. Maiacovski nr. 94

Secţia de votare nr. 16/7 Alexăndreni

Hotarele: Aria satului Alexăndreni

Sediul:  Centrul Comunitar s. Alexăndreni

Secţia de votare nr. 16/8 Gordineştii Noi

Hotarele: Aria satului Gordineştii Noi

Sediul:  Casa de Cultură a s. Gordineştii Noi