Mesajul primarului oraşului Edineţ, Constantin Cojocari

Dragi edineţeni,

Îmi face o deosebită plăcere şi onoare să mă adresez tuturor dumneavoastră, celor care locuiți și munciți în orașul Edineţ. Vă mulțumesc pentru faptul că, pe 28 iunie, nu ați fost indiferenți și ați mers la secțiile de votare, pentru a alege ceea ce ați considerat că este mai bun atît pentru oraș, cît și pentru fiecare locuitor în parte.

Mulţumesc, stimați edineţeni, pentru că ați votat așa cum v-a dictat rațiunea și inima şi pentru sprijinul, şi încrederea pe care mi-aţi acordat-o în permanență. Vă asigur că voi depune toate eforturile pentru a nu vă dezamăgi și de acum înainte.

Votul pe care mi l-ați acordat în ziua de 28 iunie mă onorează şi, totodată, mă obligă să pun în aplicare toate proiectele pe care mi le-am asumat. Nu au fost vorbe goale aruncate în vînt. Sînt idei și planuri concrete care urmează să fie realizate pentru binele nostru, al tuturor, pentru binele Edineţului. Toată susţinerea pe care am avut-o din partea dumneavoastră în ultimii ani mă responsabilizează şi mai mult, mă face să privesc cu încredere în viitor, căci, împreună, vom reuși, cu siguranță, și mai multe.

Pînă la ora actuală, tot împreună cu dumneavoastră, am realizat multe proiecte frumoase, care au avut menirea de a moderniza şi a dezvolta oraşul Edineţ, dar şi de a îmbunătăţi condiţiile de viaţă ale orăşenilor.

Sper din tot sufletul că vom avea o conlucrare eficientă cu toți cei pe care dumneavoastră, dragi edineţeni, i-ați ales în Consiliul orășenesc. Indiferent de culoarea politică, avem cu toții același scop: să facem astfel ca oraşul Edineţ să prospere.

Prin eforturi comune, i-am asigurat oraşului Edineţ o cale ascendentă de dezvoltare şi modernizare. Acum nu ne rămîne decît s-o urmăm.

Doar împreună vom transforma oraşul Edineţ în unul de vis!

Cu stimă şi un deosebit resect,

                                      Constantin COJOCARI, primarul oraşului Edineţ.