Lucrările de reparaţie a drumurilor locale în Edineţ sunt în toi

Primăria municipiului Edineț și-a propus să creeze confortul pentru cetățenii edinețeni demarând lucrările de plombare și reparare parțială a străzilor. În acest fel au fost alocaţi  circa 2 mil. 460 mii lei pentru reabilitarea străzilor Maxim Gorkii, Mihai Eminescu, Alexandru cel Bun și Valentin Roșca .

Decizia reparării acestor drumuri a fost determinată atât de starea avansată de degradare cât și de necesitatea continuării lucrărilor de amenajării municipiului pe parcursul ultimilor ani.

„Mă bucur să pot anunța edineţenii că şi alte drumuri locale vor beneficia în curând de lucrări de reparaţie și că am reușit, în ciuda multor factori, să renovăm anul acesta câteva porţiuni de drum foarte importante pentru localitatea noastră. Sunt ferm convins că beneficiile ce vor rezulta, legate de accelerarea dezvoltării economico-sociale a Edineţului, se vor vedea extrem de rapid”, a declarat primarul Municipiului Edineţ, Constantin Cojocari.

Totodată, ţinem să ne cerem scuze pentru incomodităţile create conducătoarelor auto în timpul derulării lucrărilor de reparaţie a porţiunilor de drum susnumite.