Titlul proiectului: “Edineț – Pol de creștere economică în regiunea de Nord a Republicii Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană, în cadrul Inițiativei Primarii pentru Creștere Economică (M4EG), Republica Moldova și implementat de Primăria municipiului Edineț în parteneriat cu Asociația Obștească Centrul de Dezvoltare Comunitară Integrată și Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. 

Locul: mun. Edineț, Republica Moldova

Referința concursului: Logistica evenimente LB: 5.7.1, 5.7.3, 5.11/2018

Asociația Obștească „Centrul de Dezvoltare Comunitară Integrată”, anunță concursul de selectare a unui prestator de servicii din mun. Edinet, pentru organizarea a 13 evenimente (5 treninguri, 2 mese rotunde, 6 întâlniri/networking Meetings). Fiecare eveniment, va fi de o zi, pentru 15-20 persoane, în mun. Edineț ce se vor desfășura în cadrul proiectului: “Edineț – Pol de creștere economică în regiunea de Nord a Republicii Moldova.

Serviciile de organizare a evenimentelor vor include: organizare coffee break/servicii catering, imprimare materiale, transport participanți la training, arenda echipamente pentru training.

Cei interesați să participe, pot depune oferta tehnică (meniu, servicii logistică eveniment) și financiară electronic la adresa de e-mail: m4eg.edinet@gmail.com, cu subiectul ” Logistica evenimente LB: 5.7.1, 5.7.3, 5.11/2018” sau pe suport de hârtie la adresa: str. Columna 72/3, of 1. Mun. Chișinău, RM.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 16 octombrie 2018, ora 17.00. Ofertele depuse după termenul limită vor fi respinse.

Date de contact:

Adresa electronică: m4eg.edinet@gmail.com,

 Tel. (+373) 78 945 113,

Persoana de contact: Nicolaev Maria, asistent de proiect.

Mai multe informații:
http://www.civic.md/tendere/44258-selectarea-serviciilor-de-organizare-a-13-evenimente-de-o-zi-logistica-in-municipiul-edinet.html