ATENȚIE: Hotărârea Comisiei Pentru Situații Excepționale A Municipiului Edineț Din 13 Aprilie 2020

Comisia pentru Situații Excepționale a Municipiului Edineț

HOTĂRÂRE din 13 aprilie 2020

În conformitate cu art. 22 din Legea nr. 212/2004 privind regimul stării de urgență, de asediu și de război, art. 2 din Hotărîrea Parlamentului nr. 55/2020 privind declararea stării de urgență, în baza prevederilor dispoziţiei nr. 15 din 08.04.2020 a Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, având în vedere necesitatea asigurării populaţiei cu fructe şi legume şi solicitările unor locuitori ai municipiului Edineţ, Comisia pentru Situații Excepționale a Municipiului Edineț,

HOTĂRĂȘTE:

  1. Pe perioada stării de urgență, începând cu 14 aprilie 2020, se permite comerțul cu produse agricole vegetale (fructe şi legume) pe teritoriul pieţii agricole amplasate în mun. Edineţ, str. Octavina Cirimpei nr. 90.
  2. Comercianţii vor respecta distanţa de 4m unul faţă de altul, distanţa de 1,5m faţă de cumpărător, vor fi echipaţi cu măşti de protecţie, mănuşi şi dezinfectanţi, vor respecta toate normele de reducere a răspândirii infecției COVID-19.
  3. Se obligă administratorul pieţii SRL “Sitind” să respecte cu strictă exactitate normele sanitare de prevenire a răspândirii infecţiei cu COVID-19, precum şi dezinfectarea periodic a teritoriului pieţii.
  4. Nerespectarea prevederilor/măsurilor stabilite de Comisia pentru Situații Excepționale a Municipiului Edineț, constituie pericol pentru sănătatea publică și va servi temei de tragere la răspundere contravențională și/sau penală a persoanelor vinovate.
  5. Prezenta Hotărâre intră în vigoare din momentul emiterii, se publică pe pagina WEB a Primăriei Edineț și se aduce la cunoştinţa instituţiilor şi locuitorilor din mun. Edineţ.

Primarul municipiului Edineț, Președinte al Comisiei              Constantin COJOCARI

x
LA MULŢI ANI!

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină şi căldură alături de cei dragi ţie. Dăruieşte din toată inima şi deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste şi fericire. Lasă-ţi sufletul să renască şi trăieşte fiecare zi ca pe un dar nepreţuit. Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire. Sărbători fericite!

zile
ore
minute
secunde