Consultare publică: Studiul de oportunitate privind stabilirea modalității de creare şi gestiune a serviciului de transport public local de persoane, prin curse regulate, pe raza administrativ-teritorială a Municipiului Edineţ

Primăria municipiului Edineț anunță consultarea publicului Studiul de oportunitate privind stabilirea modalității de creare şi gestiune a serviciului de transport public local de persoane, prin curse regulate, pe raza administrativ-teritorială a Municipiului Edineţ.

În acest context publicul interesat este invitat sa înainteze inițiatorului (primăriei mun. Edineț)  pe parcursul a 15 zile propuneri și sugestii la adresa de email smartedinet2124@gmail.com, consultând documentul pe care î-l puteți accesa aici.

Studiu_de_oportunitate_transport_public_Edinet_pub

Studiul de oportunitate este elaborat în cadrul Proiectului „Edineţ-oraş cu perspectivă de viitor”, finanţat de Uniunea Europeană prin programul Autorități Locale: Parteneriate pentru orașe durabile 2020 și este implementat de Primăria municipiului Edineț în parteneriat cu Primăria municipiului Alba Iulia, România și Smart City Council, SUA.