Să amenajăm oraşul!

Primăria Edineţ se  adresează către cetăţenii oraşului Edineţ, conducătorii unităţilor economice din aria promăriei cu rugămintea de a face curăţenie pe terenurile adiacente gospodăriilor, şi anume: să curăţe noroiul de lîngă borduri şi să le văruiască, să facă curăţenie pe trotuare, pe spaţiile verzi (gazoane),să le elibereze de materiale de construcţie şi crengile copacilor ce încurcă la libera circulaţie a pietonilor, şă lichideze gunoiştile stihiinice.

Ne adresăm către agenţii economici să asigure curăţenia în jurul întreprinderilor şi teritoriilor gestionate, inclusiv pe terenurile arendate şi/sau cumpărate, unde sînt gunoişti neautorizate. Se interzice categoric de a duce şi/sau a descărca gunoiul menajer şi de la şantierele de construcţii la gunoişti neautorizate. Păstraţi curăţenia în Grădina Publică „Vasile Alecsandri” din oraşul Edineţ şi în toate zonele verzi ale oraşului.

Vă mulţumim anticipat pentru înţelegere şi ajutorul pe care o să-l acordaţi primăriei în asigurarea curăţeniei şi mentinerea salubrităţii în localitatea în care trăim.