Olimpicii de la Edineţ au primit premii

Din cei circa 150 de elevi ai instituţiilor de învăţământ preuniversitar din orașul Edineţ delegaţi să participe la olimpiadele raionale, 104 au fost menţionaţi cu diplome de gradul 1,2,3.

Deţinătorii locurilor premiante au fost felicitaţi de către profesori, colegi dar și autoritățile locale. Pentru a încuraja olimpicii, anul acesta primăria oraşului Edineţ a alocat suma de 10 mii de lei. Deţinătorii locului întâi au intrat în posesia sumei de 150 de lei, pentru ocuparea locului doi şi trei, elevii s-au ales cu câte o sută şi respectiv cinzeci de lei.

Constantin Cojocaru, primarul oraşului Edineţ s-a arătat încântat de numărul mare al participanţilor care au reuşit să se impună la olimpiadele raionale graţie cunoştinţelor vaste. Acesta a specificat că rezultatele obţinute denotă un nivel bun de pregătire în rândul elevilor.

Elevii prezenţi la manifestație au recunoscut că gestul primăriei i-a mişcat și că acesta îi va motiva în plus să-şi demonstreze capacităţile la nivel de republică, ocupând cît mai multe locuri de frunte.

[slideshow id=9]